Hi ha que cuidar Medi Ambient

Tots som sabedors de que el nostre planeta esta en una situacio complicada i necesssita de l’ajuda de tots nosaltres per a cuidar-lo.

Medi_ambientCada volta som mes concients amb el Medi Ambient, per lo que ens agrada (en alguns casos, ens obliguen) la tarea de reciclar.

Entre els nostres socis tenim la sort de tindre un proveedor, encarregat de ajudar-nos a servir els nostres articles de una manera mes personalizada, amb bolses i complement de paper… sense descuidar el amor a la natura…

Es per aquest motiu que Etibolsa vol que ens comprometen amb el Medi Ambient i ens oferix la posibilitat de posar el nostre “granet d’arena..”

Utilices boses de paper o de plastic?

Com a comerç, ens agrada servir els nostres productes als nostres clients, amb boses.

Per preu (i qüasi sempre es el primer motiu) solem gastar plastic, però aquest soci ens dona l’oportunitat de fer-ho amb boses de paper.

Al gastar aquest tipus de material, sempre podem caure en l’error de que contribuím a una tala masiva de arbolaje, per lo que Etibolsa ha pensat en aquest handicap i ha organitzat una gran iniciativa.

Vols contribuir amb la natura i el Medi Ambient?

T’agradaría participar en una plantada d’arbres i plantes aromàtiques en el Aromatica_medi_ambientnostre terme de Canals?

Esta es l’idea (genial per que no dir-ho) que Etibolsa proposa.

Una jornada de Medi Ambient i ajudar a contribuir amb la natura.

El proper día 12 de març, desde la emblemàtica plaça de La Lloca de Canals, hi haura una quedada amb altres col.laboradors, com ESIC, el nostre Excm.Ajuntament i ADEXA

T’agradaría participar?

Per a inscriuret, entre en el següent enllaç http://blog.etibolsa.com/formulario-para-la-plantacion/ i dona les teues dates… serà per una bona causa.

Share This

Comparte

Share this post with your friends!