Per fí, ha arribat el día del sorteig campanya Pare/Mare dels regals/detalls entregat per els nostres associats.

Es tracta d’un total de trenta-tres entregues, aportades per part dels comerços i empreses de Canals adherits a la nostra Associacio de manera voluntaria i desinteresada, intentant aportar el seu “gra de sorra” a esta gran campanya.

Vols vore el vídeo del sorteig, así el tens:

Hi ha desde complements de moda (per a ell (pare) i per a ella (mare)), pasant per articles de joieria, deport…. i servicis de profesionals com gestories i/o perruqueríes inclos. Diferents regals de diferents sectors.Esperem que a tots i totes els/les consumidors/clients hajen gaudit d’aquesta campanya Pare/Mare i confiem en que apareguen tots els premiats i que s’entreguen també tots….

També indicar que per a poder recollir aquestos detalls/regals, hi ha que pasar per el comerç o empresa que l’entrega i canviar-lo per el bolet amb el nombre guanyador… i per supost pasar-nos la foto per a immortalitzar el moment. Teniu fins final d’aquest mes de maig.

Campanya Pare/MarePer poder saber quins han segut els nombres agraciats amb aquesta campanya Pare/Mare, disposem d’una llista en la que podrás comprobar el teu. Consulta-la a este enllaç. O consulta en cualquier estableciment adherit a la nostra Associacio.

Moltes gracies i enhorabona als agraciats!!!!!

Share This

Comparte

Share this post with your friends!