Amb aquest projecte volem esser una nova forma de col·laboració d’empresaris, comerciants i professionals de Canals, agrupats per una millor promoció i desenvolupament econòmic del nostre municipi, aunant esforços i compartint recursos.

Estem més que convençuts que les activitats econòmiques i empresarials de Canals, en els seus diversos sectors: comercial, turístic, industrial i professional tenen una sobradament estructura adequada per poder reunir i desenvolupar accions que fomenten el seu creixement.

El model que volem crear és innovador i es basarà en la participació i col·laboració dels seus membres. Volem ser una entitat professional, preparada i adaptada als nous rep-tes, tant individualment com a empresaris i com un col·lectiu. Reptes que han de posar el nostre municipi en nivells competitius. Es per això que al llarg de l’any s’han contemplat 5 pilars fonamentals:

 • Relacions institucionals i no institucionals
 • Formacio dels nostres associats
 • Promocio i publicitat de tot allò rel.lacionat amb l’Associacciò
 • Col.laboracions amb etitats públiques i privades

ORGANITZACIÓ D’ASSOCIEM

L’Associació esta organitzada de la següent manera:

 • 1. El nostre àmbit d’actuació és principalment el municipi de Canals.
 • 2. Estan classificades les activitats per sectors econòmics: indústria, comerç, professionals, turisme, restauració i altres serveis.
 • 3 Treballem com a grup sense divisió territorial. Municipi de Canals
 • 4. Els òrgans representatius són: l’Assemblea General formada per tots els membres i la Junta Directiva, que té les funcions de representar i dirigir l’Associació.
 • 5. Cada soci participa econòmicament amb l’aportació o quota per poder realit-zar les despeses necessàries per dur a terme els nostres objectius. Treballar per aconseguir els diners suficients per als nostres projectes de les diferents administracions: europees, nacionals, regionals i locals.

COL.LABORACIONS I CONVENISCanals_Mercat

Al llarg de l’Any s’han realitzat col·laboracions a l’Aniversari de Canals Ràdio, amb l’entrega de vales regals a utilitzar en els establiments associats, hem realitzat accions conjuntes amb l’Associació de venedors del Mercat Municipal i amb l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer de Canals.

També varem anunciar el nou conveni entre Caixa Popular i la nostra associacio, Associem Canals.Nou Conveni de Col.laboracio

Volem donar les gracies a la Caixa Popular de Canals i mes concretament a la seua Directora Inmaculada Miravalles, per mostrar l’interès en el desenvolupament del comerç local, establint aquest conveni de col·laboració entre la entitat bancaria i la nostra associació.
Amb aquest acord, les dos entitats participem de manera molt més activa amb les mateixes inquietuds: la millora de l’actuació empresarial (que esperem gènere riquesa, dinamisme i llocs de treball al nostre poble).

Despres de negociacions entre les dos parts, vàrem aplegar a un acord anual entre les dos entitats i que pensem serà una ajuda als nostres associats.

CONCURSOS I SORTEJOS

Al llarg de l’any varies son les intervencions en estes sentit que em realitzat:

 • Sorteig de SOPAR D’ENAMORATS. Per compres a establiments associats.
  Els clients cada vegada que varen comprar en botigues Associem Canals rebien una butlleta per participar en el sor-teig per a sopars romàntics. El nombre de sopars romàntics varen estar 4 i el sorteig va tindre lloc el 25 de febrer, aprofitant la Fira comercial de Canals.
  Els guanyadors varen rebre un val pel valor del sopar i el restaurant que els havia tocat
 • També vàrem estar presents en la campanya del dia de la mare i el pare en la campanya “gràcies pare, gràcies mare”.
  Per a esta ocasió es varen sortejar diversos regals: un viatge per a dues persones, tractament d’estètica, tractament de Podologia, roba, articles variats, i així fins aplegar a 30 regals per compres a establiments dels nostres associats.
  Els clients cada vegada que compren en botigues Associem Canals rebien una butlleta per participar en el sorteig d’articles i serveis esmentats.
 • CARTILLA COMERCIAL ASSOCIEM CANALS. LA CANALINA
  Gran aposta del nostre col·lectiu per tal de promoure les ventes i fidelitzar als nostres clients per compres adquirides en un determinat temps en els establiments associats a Associem Canals.
  Apostarem per la utilització de tant tradicionals com la Cartilla de Cupons. Que en el nostre cas varen estar segellats en cada comerç associat
  La durada d’este projecte va estar de 4 mesos, amb una molt bona acceptació per part de la gent, ja que es varen entregar més de 300 “Canalines” que varen entrar en sorteig.

Participació en La Fira Comercial Canals 2017.

La fira comercial de finals de setembre és un aparador a la regió de quins són els potencials en el comerç i serveis de Canals. No només es una exposició de productes comercials, sinó que tenim la intenció de donar-li valor afegit amb diferents activitats relacionades amb l’economia de Canals per mig d’activitats paral·leles que es varen realitzar directament per nosaltres o amb la nostra col·laboració, com Conferències, exposicions, etc.

La nostra participació com associació a la fira va tenir el seu stand per a promocionar-nos, volem aprofitar per a dissenyar elements de comunicació de dimensions mes gran de lo normal amb el nostre logotip. També fer fulles de promoció del comerç de Canals com ferem en l’edició anterior.

BLACK FRIDAY

Des de l’Associació, novament hem volgut sumar-nos al moviment Black Friday. oferint grans descomptes en molts establiments de la nostra població

FORMACIO

El 30 de juny realitzem una Jornada de formació al voltant de la protecció de dades i prevenció de riscos laborals.

Associem estem sabedors que la formació és molt important, es per això que varem estar presents al cus d’auxiliars de comerç organitzat per la càmera de València per preparar als joves de Canals.

També vàrem assistir a la Jornada de Formació a càrrec de la Càmera de Comerç de València. Jornada que va estar difossa entre els nostres associats i a la que com podeu vorer molt son els que vàren acodir.

FESTA DEL ARBRE, AMB PLANTACIO INCLOSA

l’Associacio va participar a una festa de la natura amb plantacio d’arbres inclosa, organitzada per un dels nostres associats (Etibolsa) i en la que van cooperar diferents institucions i associacions. A este estedeveniment va estar també present la propia Universitat de Valencia ESIC

Va ser una jornada lúdica orientada per dos diferents organitzacions volcades amb el respecte per la natura i nostre entorn (i a més una d’elles de la nostra poblacio)l’Associacio ambiental i cultural El Brot encargada de preservar la natura a la nostra poblacio (i per tot arreu), representada per Ricardo (encara que hi havien mes membres, per supost, com Ana, Marina, etc)

FIDELIZATCIO AMB ELS NOSTRES CLIENTS

Per a Nadal, participem en la cofecció i distribució de la “Campanya de fidelització del comerç en Canals” preparada per Associem en col.laboració de l’Ajuntament de Canals, la Caixa Popular i la Generalitat Valenciana

 

Share This

Comparte

Share this post with your friends!