Açí tenim la nova web d’Associem

En Associem Canals siguem sabedors de la importancia de l’us de les noves tecnologíes per la comunicacio entre nosaltres i de les activitats que es realitzen, per lo tant, hem treballat amb la nova web d’Associem.Associem_online

Amb aquest objectiu, hem dissenyat i configurat la nostra propia web, com una ferramenta de treball per a tots nosaltres i hi ha que indicar que aquesta nova web d’Associem ha segut possible gracies a la finanziacio obtinguda de les ajudes de foment del Valencià (per tal motiu l’idioma empleat serà el valencià).

Per supost, no es necessari dir que es tracta d’un portal web totalment responsive, es a dir, es pot treballar amb ella amb qualquier dispositiu, tablet, movil o escritori.

Estructura de la Nova web d’Associem

estructura_nova_web_associem

La seua estructura es molt sencilla i àgil per a treballar amb ella, com podrás observar quan la visites (i esperem que siga a menut), però hem volgut donar-li un aspecte de visibilitat per a tots vosaltres, organitzan diferents apartats, entre els que volem destacar l’apartat d’ofertes.

En aquesta pàgina de la nova web d’Associem, cadascú de vosaltres podrà adjuntar, en el format que se le indicarà en cas de interesar-li, la seua propia promocio i/o noticia referent al seu comerç o negoci, es a dir, podrà aprofitar-la com a plataforma per promocionar productes o servicis a la resta dels socis i visitants en general del propi portal web.

Principal Objectiu de la nova web

No obstant i per a no descriminar a ningú, la nova web d’Associem també estará oberta a promocions d’Empreses i empresaris No Socis. Lògicament, aquell que no es soci podrà beneficiar-se d’aquest servici, previ pagament de una quantitat que acordarem en el reglament que desarrollarem, destinat a aquest apartat. La intencio es que siga una ferramenta aprofitable per a tots.publicidad_nova_web_associem

També es important que els socis es subscriguen a la RSS  (que trobarás per eixemple a la “home” del portal) per a que tota l’informacio que editem a la propia web, siga rebuda inmediatament al seu correu electrònic (i en un futur al WhattsApp) i que ens permetrà ser àgils i efectius amb les comunicacions de totes les gestions que preparem.

No dubtes en dedicar-li un poc del teu temps, es important per a tots nosaltres.. i per supost, dona-li al ON!!!!!

 

Share This

Comparte

Share this post with your friends!