Associem, desde la seua página web, vol presentar una nova edicio de la fira comercial a Canals, on podrem tornar a veure al carrer, d’una manera conjunta tots els nostres comerços associats.

Fira_ComercialEn aquesta edicio, l’Associacio adopta el paper d’organitzador, recolzat obviament per el nostre Exc.Ajuntament de Canals i ofertan noves accions durant la jornada de la propia Fira Comercial.

Aquesta Fira Comercial canvia de data per a poder optar a liquidar la resta de gènero que pugueren tindre els nostres comerços de la campanya d’hivern i donar a coneixer la nova campanya d’estiu, que per altra banda i per lo que ens comenten el nostres associats, dona la sensacio que va a ser espectacular.

No ho dubtes, pasat a vorens al lloc habitual (Avda. Vicent Ferri) i gaudir d’una jornada de compres i com a novetat amb actuacions varies, entre elles:

Fira_Comercial

  • Jornada amenizada per música amb speaker, per a enterar-nos de tot a carrec de Javi Vivas
  • Demostracions en directe de estètica, a carrec de un dels nostres associats, com Ivelisse i Marina
  • Castells hinchables per als mes menuts i per supost, els tallers amb ells, de la ma de Cristina Andrea
  • I amb una gran actuacio, a carrec d’un monologuista de la poblacio com es Ana Lorente
  • I per supost, tindrá lloc el sorteig i entrega als agraciats, dels menus d’enamorats del sorteig que estem real.litzant aquestos dies (así tens l’enllaç amb mes informaciò).

Fira_ComercialAsí et deixem lo que sería l’agenda per a aquest día i et convidem a gaudir de nou, de la Fira Comercial a Canals, així com varios enllaços per a que pugues tindre tota l’informacio

Fira_Comercial_a_Canals

Diari Digital: Informacio general

Presentacio_Fira_Comercial

Comarcal TV: Video presentacio

 

 

Share This

Comparte

Share this post with your friends!