La Canalina: Nova campanya de fidelitzacio amb el nostres clients, es la frase reclam d’aquesta nova entrada en el nostre blog…

Quan diguem “nova”, dona la sensacio de que no ho es tant… quan diguem “fidelitzacio”, volem dir agraíment… i quan mencionem “els nostres clients”, ahí sí son els nostres clients!!!!

Amb aquesta xicoteta definicio, podem donar informacio de la nova campanya de fidelitzacio amb els nostres clients, que comença aquest mes de maig i contiuarà durant tres mesos (finalitzará en Septembre) i per supost oferint al nostre públic l’oportunitat de guanyar nous premis.Canalina

Com es costum en les nostres campanyes (i ja van algunes), volem agraír les compres o contractacions (si es tracta de profesionals) a tots els nostres clients, que per altra banda son amics, ja que ells i elles confíen amb els nostres productes (i perque no dir-ho, els nostres consells).La Canalina

L’objectiu principal, es promoure les vendes i fidelitzar als nostres clients per compres adquirides en un determinat temps en els establiments associats a la nostra associacio Associem Canals, utilitzant mètodes tant tradicionals com la Cartilla de Cupons. En el nostre cas seran segells que cada comerç estamparà en la cartilla.

A partir de ja, als locals dels nostres associats, estarán disponibles aquestes cartilles que havem “batetjat” com La Canalina… volent fer al.lusió a La Compostelana, utilitzada en el Camí de Santiago de les terres gallegues.

Les Bases Legals son:

  • Per accedir al sorteig el client ha d’omplir les dades personals de la cartilla i demostrar que ha adquirit productes en establiments associats a Associem a traves del segell del local comercial o empresa. Cada compra ha de ser major a 15 €.
  • Les cartilles seran entregades en els punts d’informació d’Associem per part del client. Si es volen deixar al mateix local o empresa, el propietari del negoci les durà a qualsevol punt d’informació.
  • En número de segells son 10 per cartilla. No es podran repetir els segells en ningun cas en cada cartilla.
  • El client pot presentar mes d’una cartilla, sempre que se compliren les condicions anteriors.
  • Associem revisarà totes les cartilles participants en el sorteig i comprovarà que cadascún del segells corresponent a associats.
  • L’últim dia d’entrega de cartilles serà el dijous 28 de setembre.
  • El sorteig serà el dia 30 de setembre de 2017 en la Fira Comercial de Canals.

I una volta clares les Bases Legals de la Nova Campanya de fidelitzacio amb els nostres clients, vos indiquem els premis:Viatje_Costa_Meditarrena_La_Canalina

  • Cap de Setmana en Hotel de Cuatre **** en la Costa Mediterrànea (Donat per un dels nostres associats, com es Viatjes La Costera)
  • Un carro de compra, valorat en 100,00 € donat per un dels nostres associats (que en aquest cas, no es un, sino varios…. L’Associacio de Venedors del Mercat de Canals)
  • Deu (10) vales de 20,00 € cadascú d’ells, per a realitzar compres als nostres comerços.

Esperem i confiem en que aquesta nova campanya siga del vostre agrat i que la participacio siga l’esperada…

Moltes gracies i molta sort a tots i totes!!!!!

 

 

Share This

Comparte

Share this post with your friends!