Nou any, nous premis desde Associem…

i per supost noves espectatives per aquesta associacio i per als seus comerços.

Amb l’entrada del nou any 2017, l’Associacio d’Empresaris i Comerços de Canals vol donar mes notorietat a tots els empresaris de la nostra plobacio, estudiant i preparant noves idees i/o accions per a que el públic en general aposte per les nostres tendes.

I amb este nou any, venen els nous premis (encara que del concurs de finals de l’any 2016). Es tracta dels premis per als guanyadors del concurs d’escaparates celebrat en el mes de Decembre del 2016.

Concurs_Aparadors_Canals

Entrevista al canal ComarcalTV

En total 35 comerços de la nostra localitat van participar al concurs d’aparadors, sense oblidar-nos que han segut ajudats per els alumnes de l’IES Sivera Font.

Jurat del Concurs

Per a aquest concurs, l’Associacio va contar amb un excelent Jurat compost per tres parts totalment diferenciades:

  • Per una part, components de la propia Associacio ASSOCIEM no participants al propi concurs, lògicament
  • Per altra part, professor titulats de l’IES Sivera Font i encarregats de formar als futurs profesionals del àrea tèxtil (els quals han segut els artíficets de varios escaparates)
  • I per última part, tenim a l’Excelentísim Ajuntament de Canals, qui ha considerat aportar a un professional en la matèria com es Miguel Nadal.

S’han tingut en conter aspectes com l’imaginació i l’originalitat, sense descuidar l’ús de motius nadalencs i sobretot realitzats amb materials reciclats.

Premiats

Despres de cadascuna de les valoraciones aportades per cada “equip” del Jurat, i posades en comú, han resultat guanyadors els següents comerços:

  • Nou_Any_CoconinosCoconinos: comerç dedicat a la venda de productes tèxtil per al menuts de la casa.

 

 

 

  • Nou AnyAmbients Banys i Cuines (del Grupo Perise): del sector de la construccio, amb un extens mostrari per a elegir els materials per al teu bany

 

 

 

  • QNou_Any_Quetinauetina Sabatería Infantil, que com es veu es tracta d’una sabatería per a xiquets i xiquetes dels nostres canalins (i no canalins, clar.. jejeje)

 

 

Per a cadascún d’ells hi ha un premi en metàlic de 300, 200 i 100 € respectivament, aportats per l’Exc. Ajuntament de Canals i al qui agraím la seua gran col.laboracio.

Per part de l’Associacio volem donar l’enhorabona a aquestos empresaris i per supost, a la resta de concursants. agraïr la seua participacio, aprofitant l’ocasio per animar-los a que participen en pròximes edicions.

Share This

Comparte

Share this post with your friends!