Ja es Nadal a Canals, com en la resta de les poblacions (no es nostra sols, jejeje…)

Estem inmersos en la campanya de Nadal i esperem, desde l’associacio d’Associem Canals, que siga lo mes beneficiosa per a tots els comerços i empreses de la nostra poblacio, en tots els aspectes.

I com ja es Nadal a Canals, desde Associem Canals i mes concretament desde la Junta, hem preparat un xicotet detall per a tots i cadascú dels comerços i empreses associats i associades, que inicialment era (i es) per a decorar un arbre de Nadal.

Com be se sap, Associem Canals col.labora, colze amb colze, junt a l’Exc. Ajuntament de Canals i amb les festes en les que entrem, per part de l’Ajuntament, teníen previst oferir als negocis de la poblacio, els tipics arbres decoratius.

Era una molt bona idea per part dels nostres representants politics, a mes, se tenía pensat que aquestos foren naturals per a una posterior replantacio a la zona, cosa que ens va agradar moltísim.

A partir d’asi, va surgir la nostra aportacio. Vam pensar que un arbre sense decoracio nadalenca, no era lo que requería, per lo tant, vam pensar en acompanyar a aquestos arbrers, de les tipiques decoracions nadalenques, per avisar a la poblacio de que Ja es Nadal a Canals.

Despres de les negociacions que l’Ajuntament va realitzar amb diferents planters de la zona, ens van avisar, que no havien surgit com s’eperaben, per lo tant no anava a ser posible la entrega dels arbres.

Colaboracions amb altres associacionsAscadis_Canals

Desde Associem Canals, al tractarse d’una associacio sense ànim de lucre, també se te en conter el valor social i vam contactar amb diferents organizacions i associacions de la poblacio, com son ASCADIS (aquí tienes su Facebook) i AFA-Canals (aquí tienes su Facebook) i els vam demanar que colaboraren amb nosaltres per a la realitzacio dels detalls.AFA_Canals

Una col.laboracio com aquesta no volíem deixar-la pasar. Per part d’Associem Canals, tenim també un aspecte solidari i volíem deixar emprenta amb este aspecte.Els negocis son importants, però les persones també.

Confiem, desde la Junta, que s’entenga la nostra decisio i s’accepten aquestos detalls Nadalencs.

Amb aquestes paraules, únicament queda dir que passeu un Bon Nadal i per supost, un feliç Any nou 2017.

Share This

Comparte

Share this post with your friends!