Fira_Comercial_a_CanalsEl pròxim día 30 de septembre, tenim la Nova Edicio Fira Comercial a Canals per a poder oferir als nostres clients (i als nous) les novetats per aquesta temporada tardor/hivern…

Desde les 9:00 del matí fins les 21:00 del proper dissapte, a l’Avinguda Vicent Ferri, de Canals, teniu l’oportunitat de coneixar part del entramat comercial del que disposa Canals.

Comerços de roba textil, joieria, sabateries i moltes mes coses.

La Nova Edicio Fira Comercial a Canals, ens dona l’opcio de gaudir d’un día de compres a l’aire lliure i ademes coneixer en un sol espai el nostre comerç.

Ademes, desde l’Associacio, vos oferim l’oportunitat de guanyar premis nomes per comprar als nostres associats. Vols saber com? Seguix llegint….

A la Nova Edicio Fira Comercial a Canals, anem a donar l’oportunitat de aconseguir sopars o dinars amb vales desconters entre els nostres associats de Hostelería i Restauracio (pots veure al siguient enllaç qui son: Associats d’Hostelería).

Com anem a fer-ho?? Molt facil!!!

Bolet_Fira_Comercial_a_Canals

Per cada compra que real.litzes a cadascú dels nostres associats, obtindras un bolet amb un número. Una volta acabada la Nova Edicio Fira Comercial Canals, es fará un sorteig entre tots els bolets i es repartirán sis vales, valorats amb 50€ cadascú per a que pugues gaudir d’un dinar (o sopar, lo que es preferixques) al bars/restaurant associat.

Ademes, recordeu que aquest día, per a concloure la Nova Edicio Fira

Canalina

Comercial a Canals, sortejarem (entre les cartilles rebudes de La Canalina) entre altres premis, el viatje del cap de setmana, donat per Viatjes La Costera.

Esperem acudixques a aquesta Nova Edicio Fira Comercial a Canals i gaudixques d’un día de compres molt especial

.

Ens vejem allí!!!!

 

 

Share This

Comparte

Share this post with your friends!