El diumenge día 12, l’Associacio va participar a una festa de la natura amb plantacio d’arbres inclosa, organitzada per un dels nostres associats (Etibolsa) i en la que van cooperar diferents institucions i associacions, incloguen la propia Universitat de Valencia ESIC

Va ser una jornada lúdica orientada per dos diferents organitzacions volcades amb el respecte per la natura i nostre entorn (i ademes una d’elles de la nostra poblacio de Canals)

  • Kyrios educacion: Projecte educatiu compromes amb el mig ambient i també (que es igual d’imporant) amb les persones, representats per Marcos Pla com a coordinador, fundador i responsable de la mateixa.
  •  I per altra banda, l’Associacio ambiental i cultural (canalense) El Brot encargada de preservar la natura a la nostra poblacio (i per tot arreu), representada per Ricardo (encara que hi havien mes membres, per supost, com Ana, Marina, etc)

Per supost, Associem va estar a la cita i amb la mencionada Universitat, ACDEMA i lExc. Ajuntament de Canals, vam gaudir d’un día espectacular i lúdic.

Els que mes es van divertir? Per supost, els xiquets… que amb els Juniors de Canals vam aconseguir plantar mes de un centenar de arbres i plantes per la zona de Canals, coneguda per La Tira del Rei (darrere del cementiri de la poblacio)

Agraim a Etibolsa la seua iniciativa i esperem que valga per a concierçar-nos de l’importancia de la natura.

Así vos deixem algunes fotos (incloguen la “picadeta” posterior al treball, clar, jejeje)

Share This

Comparte

Share this post with your friends!