Com l’any pasat, ja tenim así el Concurs d’Aparadors a Canals per la campanya de Nadal, aquesta volta organizada per nosaltres, Associem Canals.

Per la nostra part i antes de res, volem donar les gracies per la gran acollida obtinguda entre els comerços participants (adherits o no a l’Associacio ), així com també  als nostres colaboradors, els estudiants del IES Sivera Font.

Hi ha que indicar que, per lo que respecta a Associem Canals, ha segut un repte gran, ja que degut a la nostra “juventud” com Associacio (de Comerçiants i Empresaris de Canals, en aquest cas) i la inexperiència amb aquest tipus d’accions, creguem que ha segut tot un exit.

En aquest concurs d’aparadors hem posat tot el nostre compromís en fer les coses be, pero sobretot diferents.

Concurs d’aparadors amb toc personalSivera_Font_Canals

Per tal motiu hem volgut donar un “toc personal” al nostre Concurs d’Aparadors nadalencs, implicant als estudiants de l’Institut Sivera Font, concretament de la branca del textil i com no, del seu equip docent, fent-los participar i deixant que aportaren les seues idees. Creguem que la resposta ha segut molt bona, ja que ens consta que ha segut molt didàctic per aquestos i aquestes alumnes.

Volem demanar a tots i totes les participants la comprensio del repte que hem asumit i l’esforç d’aquestos i aquestes alumnes, encara que lo ens agradaría que s’entenguera, es l’importancia que te l’objectiu final d’aquest concurs: ser consciens de que una bona imatge, es important per a ser competitius, comercialment parlant.

A banda de lo que en imatge i aportacions de coneiximents, lògicament hi han uns premis en metàlic, encara que per la nostra part, creguem que es lo menys important.

Aportacio Profesional de Xavi Selles al Concurs d’AparadorsXavi_Selles_Concurs_Aparadors

I com ens agradaría que els nostres comerços pugueren enriquir-se de coneiximents amb matèria d’aparadorisme, vam pensar que millor que nosaltres, un profesional com Xavi Selles, disenyador, ilustrador i escaparatista amb amplia experiència, ens puguera aportar (a nosaltres i als xavals i xavales de l’IES Sivera Font) algunes idees.

Vam gaudir de una jornada interesantísima, en el propi Institut, sobre escaparatisme amb un èxit rotunt.

Desde así donar les gracies, com no a aques profesional i esperem contar amb ell per a futures ocasions.

I be, a partir d’aquest moment ja tenim al Jurat format per tres pilars fonamentals en aques Concurs d’Aparadors entre els comerços de la poblacio de Canals, que son per una banda membres de Associem Canals (no participants), per un altra banda membres de l’IES Sivera Font (no participants i docents) i per part de l’Exc. Ajuntament de Canals gent qualificada.

Així que molta sort a tots i a gaudir de les festes del Nadal 2017!!!

Share This

Comparte

Share this post with your friends!