Despres de les festes nadalenques i com cada any, Canals (entre altres poblacions) entra en la semana gran, celebran les festes en honor a Sant Antoni i en especial, la nostra poblacio torna a estar en “el punt de mira” de tota la nostra Comunitat Valenciana, per les nostres festes.

I en aquest any 2017 son mes especials que mai, ja que es el primer any en el que l’Associacio está present.

Per tant, per la nostra part ens agradaría convidar-vos a tots i totes, canalins i forasters, a que les visca de manera especial, gaudin de cadascun dels actes preparats.

Actes de les Festes Sant Antoni

Les festes de Sant Antoni de Canals están distribuídes en tres díes grans (perque han hagut antes i hi hauran despres mes) i cadascún d’ells estan orientats a diferents actes…

Canals_Honra_a_Sant_Antoni           Foguera_en_honor_Sant_Antoni_Canals

Primer día: Día de la Foguera, considerada en seu moment la mes gran del mon i inscrita al llibre Guiness dels records.

Proceso_en_honor_a_Sant_Antoni_Canals

Segon día: Día de la proveso, amb motius religiosos, com cal ser les festes patronals

Parells_Canals             Parells_Canals

Tercer día: Día del Parells, día de “portes obertes”… per a canalins, canalines, forasters, coneguts i perque no dir-ho, desconeguts.

Llibre de Festes i Programa Oficial Festes Sant Antoni 2017

Com es costum, desde ja fa uns anys, es deixa que els propis canalins (i per que no, forasters) siguen els que donen protagonisme al propi llibre, donant l’oportunitat de ser els autors de la portada del mateix.

Aquest any, el guanyador va ser un murcià, de nom Rubén Lucas García i junt als finalistes Miguel Aparicio López, Raquel Martín Micó i Lucia Colomer Pla, serán els encarregats d’il.lustrat el Programa oficial Festes Canals 2017

Si voleu saber mes del concurs o del propis guanyador, podeu seguir aquest enllaç de la web ConeixerCanals

Com gaudir de les Festes de Sant Antoni de Canals

En totes les poblacions que estan de festa, en este cas patronals, es normal que s’espere la visita de gent de fora de la poblacio i esto, com Associacio d’Empreses, ens agrada… entre altres coses, perque fem que la poblacio tinga el moviment considerable per a que els negocis locals siguen coneguts.

Lògicament el sector de la restauracio es el mes beneficiat.

Per tal motiu, ademes de convidar a la gent a que vinguen a coneixer la nostra festa, ens agradaría pasar algún dels menús que varios dels nostres associats tindran preparats per a aquestos díes.

   

Mes punts d’informacio de les Festes de Sant Antoni 2017

Ademes, si voleu enterar-se de totes les noticies que el propis festers vullguen difundir, podeu seguir la seua propia FanPage de Facebook en aques enllaç.

 

 

Share This

Comparte

Share this post with your friends!