Com be diu el titol d’aquesta entrada, Canals aposta per les joves empreses i comerços de la localitat, aportant una gran oferta de formacio i informacio.

Des de l’Associacio, amb el gran esforç de l’Excelentísim Ajuntament de Canals, s’aposta per fer que el nostre teixit comercial i empresarial puga obtindre i aconseguir tota l’informacio necesaria per a fer-los mes competents.

Canals aposta per les joves empreses i comerços perque es on radica l’origen de la força comercial i empresarial de la nostra localitat

Canals aposta per les joves empreses i comerços perque es on radica l’origen de la força comercial i empresarial de la nostra localitat (o perque no, de tot al voltant de la nostra poblacio) donan l’oportunitat de formar-se i informar-se de les ferramentes necesaries per a ser mes competents i treballar d’una forma mes profesional, si cap.

De part de l’Ajuntament, començaren en Març amb la III jornada StartUp Europe Week, StartUP_Europe_Week_Canalson desde el CEEI i amb la col.laboracio de la Diputacio de Valencia, l’Agencia Europe Direct ens van oferir ponencies sobre formacio i treball a Europa.

Allí, ens van informar de tot el treball, formacio i inclus practiques a real.litzar a Europa, pasant per les diferents fonts de finançament europeus.

Una volta asimilat aquesta informacio, nomes acabat Abril, ens posava en marxa la setmana de la formacio empresarial y comercial, on l’Ajuntament en Formacio_Empresarial_Canalscol.laboracio de la nostra Associacio, tornava a donar l’oportunitat de gaudir de ponencies i xarrades al voltant del teixit empresarial, dirigit sobre tot a la jove empresa.

Cuatre dies, desde el dilluns fins dijous, on es van expondre una serie de fórmules de finançament (informat per Caixa Popular i CEEI) i sobre tot ajudes a contractacio entre altres de la mà del SERVERF i IVACE, sense oblidar-se de formules de cooperativisme de la mà de FEVECTA.

Aplega a Canals, Focus Pime i emprendedor 2018

I ara, sense poder pensar-ho i continúan amb l’informacio i formacio, aplega Focus Pime i Emprendedurisme, una nova proba de que Canals aposta per les joves empreses i Focuscomerços.

Des de que en Abril es va mantindre una primera reunió a varies bandes entre Ajuntament de Canals, la nostra Associacio i diferents institucions (entre altres, CEEI, FEVECTA, Confederacio Empresarial de la Comunitat, Mancomunitat de la Canal de Navarres i Consorci Comarques Centrals Valencianes), va anar pulint-se aquesta setmana del Focus Pime i emprendedora 2018.

Canals_Aposta_per_les_joves_EmpresesFocus Pime y Emprendimiento es una iniciativa financiada en anys pasats per la Generalitat Valenciana, a través del Institut Valencia de la Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de recolçarment al emprendedurisme i la pyme, contan amb la cofinanciaciò dels fons FEDER de l’Unió Europea, dins del Programa Operativu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Aquest any está previst sol.licitar la financiacio del IVACE-Generalitat Valenciana y FEDER-Unión Europea i están programats 25 events, per supost, un d’ells así, en Canals….

Per la nostra part, volem que participes i que no deixes pasar loportunitat de gaudir de tota esta formacio i informacio.

Así tens la URL on pots veure el programa preparat i per supost, el enllaç per a la teua inscripcio: Inscriurem

 

 

Share This

Comparte

Share this post with your friends!