Per als mes escèptics, aquesta campanya d’enamorats es frut de la societat del consumisme, pur i dur… un invent del Marketing i per supost una estratègia de vendes per a que, tot aquell que diu estar enamorat, gaste lo necessari per a sorprendre a la parella.

EnamoratsEncara que tots sabem que un bon novio o bona novia, no deixa pasar aquest día sense sorprende amb un detall a la seua respectiva parella… i per supost, les marques corporatives veuen aquestes dates com una gran oportunitat de venda… i perque no dir-ho, els nostres comerços també els agrada aquesta idea..

Es per aquest motiu que desde l’Associacio volem col.laborar amb tots els comerços associats i aportar el nostre “granet”. Presentem amb la nostra web, la campanya Enamorats 2017.

¿Com volem incentivar el consum en els nostres comerços aquesta campanya enamorats 2017?

Enamorats

¿Com preparar una nit romàntica? Per espaciohogar.com

A veure que vos pareix aquesta proposta:

Anem a fer que varies parelles d’enomorats (concretament huit) gaudixquen de un sopar romàntic d’enamorats, als nostres restaurants:

¿Com anem a fer que aquestos enamorats, disfruten del seu sopar romàntic?

La idea es básica. Totes les compres d’articles i serveis contractats als nostres comerços i profesionals, seran acompanyades d’un bolet numerat i el pròxim día 25 (coindidint amb la fira comercial outlet.), es sortejaran huit sopars als restaurants anomenats.

Per tant, que tens que fer? Comprar als nostres comerços associats!!!! Enamorats_ticket

Si vols saber qui está dins de l’Associacio i poder participar, visita la nostra pàgina dels associats

 

 

Share This

Comparte

Share this post with your friends!