Amb la nova campanya d’agraiment al nostre pare i la nostra mare, l’Associacio d’empresaris de Canals, vol rendir homenatje a tots els pares (i totes les mares) que dediquen el seu temps al seus fills.
Amb el bon temps arriba el día 19 de març, data en la que s’honra homenatje a la paternitat i l’influencia del home en la vida dels seus fills. Data que s’aprofita per a donar algún detall o inclus disfrutar d’un dinar amb la figura paterna dins del nucli familiar.

Buscan, buscan, he trobat aquest vídeo (titularitat de Casi creativo) i vist en Efecto Gratitud

I igual que el día del pare, tenim el día de la mare, encara que per a aquesta celebracio queden sobre dos mesos encara. Encara que originariament es celebraba al decembre, a partir de l’any 1965, el día de la mare ha pasat al primer diumenge del mes de maig.

Com abans, també vidoe de Casi creativo per a eixes mares

Dos “figures” importants en cadascuna de les nostres vides i per eixe motiu hi ha que agraír-los tot l’esforç i sacrifici real.litzat per ells (a vegades no reconegut ni valorat)

Aquest any els empresaris i comerciants de Canals hem volgut aprofitar el temps que hi ha desde e día del pare fins el de la mare, per a fer una campanya conjunta i donar les gracies a eixer persones que ens han guiat per a ser lo que hui som, el nostre pare i la nostra mare.

al_nostre_pare_i_la_nostra_mareAssociem  Canals, com a col.lectiu que treballa per la promoció dels seus establiments associats inicia una campanya  comercial per a fomentar les compres aprofitant les celebracions del dia del pare i mare, començant ara i fins el 6 de maig.

Seran dos mesos de promoció continua en tots els mitjos disponibles per a promocionar-nos com a col.lectiu en la promoció del comerç i serveis de Canals amb mes de 25 regals per als nostres clients.

Entre els nostres associats, hem demanat que ens aporten detalls per a sortejar-los entre els seus clients (i els de altres associats) agraínt les compres fetes entre les dates indicaques.

Es fará un sorteig el dia 9 de maig i els regals s’arreplegaran per els guanyadors en els mateixos comerços col·laboradors.

Así teníu una amplia llista dels regals: LLISTA PREMIS

 

 

Share This

Comparte

Share this post with your friends!