Ompli el formulari per rebre el teu bo.

Campanya fins setembre 2022.

 

Recomanen que els documents enviats estigen en baixa resolució (el pes de la foto)

Atenció usuaris

Si ja havies demanat un bono, ara ja pots demanar un bono per segona vegada. Si es el teu cas, el tiquet de compra per a demandar-lo tindrà que ser de data igual o posterior del dia 23/5/2022.

No tramitarem ni farem els bonos que porten tiquets anteriors a 23/5/2022. Si ho demanes per primera vegada, podràs utilitzar un tiquet anterior a la data indicada i dins del període de la campanya.

  De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de ASSOCIEM CANALS, amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè.
  Pot exercir els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l'adreça: Avda.Blasco Ibáñez, 16, - Canals 46650 (VALÈNCIA)
  Si en el període de 30 dies no ens comunica el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per a tractar-los a fi de poder tramitar la seva facturació

  Una vegada enviada la seua documentació correctament, se l’informara via correu electrònic o whatsapp de l’acceptació o no de la petició del bo.

  En cas favorable:

  1.- Se li adjudicarà el número de bo corresponent al seu DNI.
  2.- Se li comunicarà dia i hora per a recollida del seu bo en la seu de Associem. Av. Vicente Ferri núm. 8-1 (dalt de la policia local)
  3.- Podran vindre a recollir-ho les persones titulars del bo o autoritzades per la mateixa prèvia comunicació a Associem. (model autorització).
  4.- Tant en la nostra pàgina web com en les nostres xarxes socials estarà la informació actualitzada dels comerços on pot consumir el seu bo.

  }

  HORARI RECOLLIDA I ENTREGA DE DOCUMENTACIÓ BO

  Dillunes a Divendres de 10:00 a 13:00

  Dimarts de 16:00 a 19:00

  Share This